Advanced Nutrition Products

DAGENS PASS


Slut på det roliga?

Sprang igår och känner inte riktigt för det idag igen. Någon typ av kondition får det dock bli och det får bli på gymmet för regnet hänger i luften. Imorgon är det ju äntligen dags för ben så då vill man vara pigg! Nuförtiden gäller ju dessutom pigg utan PWO i kroppen.

Ämnet DMAA kommer att bli narkotikaklassat och allvarligt talat så hade man ju kunnat räkna ut det själv. Jag tränade alltid med PWO i kroppen ett tag och ja, det gick bättre, orkade mer men ibland fick jag även ont i huvudet i flera timmar efteråt och ibland ingen effekt alls. Sedan kan man ju börja undra varför inte t.ex. nikotin eller alkohol förbjuds då de är minst lika farliga. DMAA har flera biverkningar, bland annat kan den som använder substansen få ångest, bli pladdrig, få huvudvärk och börja kräkas. Om jag inte minns fel kan alkohol ge samma biverkningar?!

Annonser

2 svar

  1. Haha ja det är spännande det där med kategoriseringar av stimula. Alkohol framför allt borde förbjudas, med tanke på.hur många som far illa av andras missbruk. Nikotin är väl inte riktigt lika illa, snarare i samma kategori som koffein – men olika, ja jag vet.

    Härlig blogg btw, jag ser fram emot att höra mer från dig!

    augusti 31, 2012 kl. 11:21 f m

    • Tack! Kul att du gillar bloggen 🙂 Ska kolla in din också!

      augusti 31, 2012 kl. 12:04 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s