Advanced Nutrition Products

KATASTROF

Mer än varannan man och var tredje kvinna i Sverige är överviktig. Det är känt sedan länge att de riskerar att drabbas av hjärtsjukdom, diabetes och cancer. Men nu börjar de överflödiga kilona ge ett nytt hälsoproblem: Övervikten sliter så hårt på knälederna att de måste bytas ut mot knäproteser i plast och metall.

Det här är so sad, svenskarna håller på att bli för tunga för sina egna kroppar, kroppen orkar liksom inte bära upp alla extrakilon. Fredagsmys i all ära men man måste ta hand om sin hälsa annars vaknar man upp i den där kroppen och undrar vad f*n det var som hände. Ta hand om er! Börja träna IDAG (inte imorgon, nästa vecka, nästa månad, efter sommaren etc), ät ren och hemlagad mat, skippa junk food och snacks och livet framför tv’n! Jag LOVAR att ni kommer att må SÅ MYCKET BÄTTRE av en aktiv livsstil 🙂

Annonser

Ett svar

  1. Parfym allergiker

    Ett ganska stort problem är näringsindustrin som fortsätter sätta upp ”Fat free” eller Light produkter. Dessa produkter ökar sötsuget enormt, och därför äter man mer ”snacks” vilket ökar blodsockret. Detta gör oss då oförmögna att bränna fettet, samt ger upphov till diabetes.

    april 24, 2012 kl. 7:53 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s