Advanced Nutrition Products

Axlar

Så där! Har äntligen anmält mig till Hundlöpet! 20 maj blir det race i Skatås med Tully (som är den mest hyperaktiva hunden jag träffat)! Någon mer i Göteborgstrakten som ska springa?

Idag blir det axlar, kämpar ju på med mina axlar som ni vet, men i vissa ljus och vinklar kan man se lite framgång… Axlarna är ju egentligen ganska så lätta att skulptera fram, är inte så att axlarna gömmer sig bakom en massa fett liksom… Vältränade axlar förbättrar verkligen fysiken. Ur visuell synvinkel så förbättrar vältränade axlar symmetrin genom att midjan framstår som smalare. Större axlar betyder också starkare axlar. Det är viktigt eftersom axlar är involverade i praktiskt taget varenda övning för överkroppen, speciellt bröstövningar.

Axlarna är komplicerade, ansvariga för många olika rörelser i olika riktningar. Det gör axlarna unika och man måste attackera dem med olika längder och rörelser för att maximera axelutvecklingen. Vad det blir för övningar idag får ni veta senare!

ENJOY YOUR DAY!

Tully kan se harmonisk ut på bild men är totalt supernervös 95% av sin vakna tid. Hon är en riktig liten klassresehund haha; levde livet på en soptipp på Irland tills Isa bestämde sig för att importera en hittehund. Det är nog inte så konstigt att Tully är lite f* up, tur att hon är söt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s