Advanced Nutrition Products

Det är ett under att man lever

Tur att jag bara äter rött kött under en begränsad period. ALLT är ju för f*n cancerframkallande nuförtiden.

Den som åt en portion obearbetat rött kött per dag ökade risken med 13 procent. Och när det gäller bearbetat kött, som korv och bacon, var siffran högre – 20 procent. Att byta ut det röda köttet mot fisk, kött från fågel eller nötter sänkte risken för att dö i förtid. Särskilt nötter är en bra alternativ proteinkälla och drog ner risken med 19 procent.

Ibland kan jag känna att herregud, jag bryr mig inte för snart kommer nästa cancer scare. Allt är ju farligt; fett, kött, kolhydrater, socker etc. Det är ett under att man lever.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s