Advanced Nutrition Products

Dagens produkt – SELF Ripped Burn

Det är snart april och hög tid att börja tänka på beachsäsongen…Ångest?! Jag har alltid lite lätt ågge inför sommaren tills jag kommer på att svensk sommar inte börjar förrän i…typ augusti. Än så länge är det dock lugnt, känner ni paniken komma smygande så är det ju bara att maila oss så fixar vi ett gratis tränings- och kostschema! Det går ju dessutom att toppa formen lite extra men det är inte något som man kan börja med en vecka innan bikinin ska på, därför tipsar jag redan nu om fettförbrännaren SELF Ripped Burn.

Olika typer av viktminskningspreparat har funnits på marknaden i många år. Nu har forskning och utvecklingsteamet från Self Omninutrition valt ut och funnit de substanser som enligt studier och erfarenhet fungerat bäst, och skapat en helt unik och kraftfull produkt med över 20 naturliga substanser.

• Ökar frisättning av fett från fettcellerna  • Uppiggande effekt  • Minskar sötsug och aptit

SELF Ripped Burn verkar på en mängd olika sätt, allt för att underlätta din fettförbränning.  Ripped Burn ökar frisättningen av fett från fettcellerna, den är uppiggade så att du kan träna hårt under diet och den minskar sötsug och aptit. Eftersom mer energi kan tas från kroppsfett är den också muskelbesparande. Det som verkligen gör SELF Ripped Burn unik är att den också ökar den basala ämnesomsättningen så att du bränner mer kalorier även i vila under hela dygnet.

Just nu 399:- (ord pris 499:-).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s