Advanced Nutrition Products

Good carbs

Världens bästa gym? Nästan lite industri/varvet/arbetarkänsla haha… Rough är det i alla fall och det är ju alltid gött.

Armhävningar – breda+smala latsdrag – enarmsrodd – hammercurls – sittande rodd

Med tanke på att jag sov 10 (!) timmar inatt är det inte så konstigt att dagens rygg/armpass blev sjukt bra. Åt även gröt+ägg till frukost så energinivån var det inget fel på 🙂 Läste att gröt tydligen är trendigt just nu, beror förmodligen på att gröt innehåller kolhydrater av typen resistent stärkelse som beter sig mer som fiber än kolhydrater när de tas om hand av kroppen. Effekten blir ett jämnare blodsocker och sundare tarmflora. Bra carbs med andra ord…

Resistent stärkelse skiljer sig från andra kolhydrater när det gäller kroppens förmåga att tillgodogöra sig dem. Vanliga kolhydrater omvandlas till energi redan i munhåla och tarm, medan resistent stärkelse istället blir till fettsyra i tarmarna. Fettsyran blockerar kroppens förmåga att omvandla kolhydrater till energi, med konsekvensen att kroppen istället förbränner lagrat fett och fett från maten du just ätit.

Jamenvisst, meat project fortsätter. Även om jag faktiskt mådde illa vid köttdisken… Kokt saltrulle, vad är det? Ser ut som tunga men vågade inte fråga för jag vill inte veta, bättre att bara äta. Kan ju erkänna att jag längtar till juli då detta projekt är slut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s