Advanced Nutrition Products

Aminosyror = muskler

För att bygga muskler måste man få i sig livsnödvändiga aminosyror efter träning. Dessa finns i bl.a. ägg, kött och mjölk. Om man inte känner för att ha gymväskan full av livsmedel är SELF Essential Amino Mix 8+2 ett tips.

SELF Essential Amino Mix 8+2 Formula passar alla aktiva personer och speciellt under perioder av viktminskning då man ligger lågt på kaloriintag. Essentiella aminosyror i form av tillskott som SELF Essential Amino Mix 8+2 Formula möjliggör att vegetarianer/veganer som har det svårt att inta flera olika sorters vegetabilier för att tillgodose dagsbehovet av essentiella aminosyror lättas. Det anses att proteinbehovets täckts med tillförsel av 0,8g protein/kg/dag. Detta skulle motsvara runt 6 gr essentiella aminosyror för en vuxen person på 70kg. För en fysiskt aktiv person är proteinbehovet det dubbla.

Formula 8+2 har följande en komposition: L-leucin (14,1%), L-treonin (12,6%), DL-metionin (12,6%), L-lysin (11,8%), L-histidin (11,8%), L-valin (9,6%), L-isoleucin (9,6%), L-fenylalanin (7,1%), L-tyrosin (7,1%), L-tryptofan (3,7%).

SELF Essential Amino Mix 8+2 kostar 229:- hos Fitnesspolaren. (Glöm inte rabatten fpblogg!).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s